IPARI BÚVÁROK VAGYUNK! Cégünk fő profilja: mélyépítés, vízépítés

Világszínvonalú, az országban a legjobban felszerelt cégek egyike vagyunk. Az ismeretterjesztő filmeken látható, a világ vezető búvárcégei által használt eszközöket használjuk Mi is, és ezzel kevés Honi búvár vállalkozás dicsekedhet.

Víz alatti építőipar, vízépítés

Minden építőipari technológiát adaptáltunk a víz alá is. Felszereltük magunkat a megfelelő levegős és hidraulikus szerszámokkal.

Havária és balesetkezelés

Havaria helyzet megoldása, Hableány hajó kiemelésének búvárszakmai vezetése és ipari búvár munkái, bajba jutott hajók segítése úszó munkagép mentése robbanóanyag, lőszer, mederidegen tárgy kiemelése a vizek medréből

Alpinista munkák

Nagy gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert az épületgépészeti korrózióvédelem és épülettakarítás terén. Több, mint tíz éve korrózióvédelmi műszaki ellenőri tevékenységet látunk el a Fővárosi Közterületfenntartó R.T.-nél. Korrózióvédelmi konferenciákon veszünk részt az új anyagok és technológiák megismerésére.

Szennyvízkezelés

Működő szenyvízi műtárgyakban az üzem zavarása nélkül képesek vagyunk teljesen zárt búvárszkafanderunkban javításokat végezni.

Hajós munkák

Vizi munkáink saját hajós kiszolgálása, és egyéb ipari hajós munkák. Vizi járművek bérbeadása is kezelővel. Vízi munkáknál életvédelmi motorcsónak biztosítása.